Рула от свинско бонфиле


Време за приготвяне
60 мин
Трудност

категория
  • Основни ястия

Съставки

Съставки за
 
Порции

  • 600 г
    свинско бонфиле
  • 3 бр.
    чушки с различен цвят
  • 1 скилидка
    чесън
  • 0.25 ч. л.
    сухи люти чушки
  • 0.5 ч. л.
    риган
  • 30 мл
    маслиново масло
  • 20 мл
    балсамов оцет

Приготвяне

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Чушките се режат на ивички, а чесънът се накълцва. Запържват се в маслиновото масло, докато омекнат леко. Прибавят се стритите люти чушлета, риганът, балсамовият оцет, сол и черен пипер. Разбърква се и съдът се дърпа от котлона. Оставят се да се охладят.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Месото се почиства от ципите и се нарязва на тънки парчета по диагонал. Начуква се и се овкусява със сол и черен пипер. Във всяко парче месо се слага по малко от зеленчуковата плънка.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Навиват се стегнати рула, които се фиксират с клечки за зъби. Намазват се с маслиново масло и се пекат от всички страни върху силно загрят грил. Клечките се изваждат. Рулата се поднасят топли с гарнитура по избор.

Подобни рецепти