Съставки за remove add Порции400 гтесто за пица40 гмалка глава червен лук150 гкетчуп100 гцаревица от консерва100 гнастъргано сирене „Гауда”25 гкраве масло3 бр.консерва риба тон в маслиново масло2 с. л.брашно0.5 ч. л.сух риганПриготви
1Кръгла форма за пица (с диаметър 33 см) се намазнява много добре.2Върху набрашнен плот се разточва тестото с размера на формата за печене и се слага в нея.3Намазва се с кетчупа смесен с ригана и се поръсва с настърганото сирене.4Следват лукът – нарязан на тънки шайби, отцедените царевица и риба тон.5Пицата се пече около 10 минути в загрята на 250°С фурна.6По желание при поднасянето отгоре може се сложи рукола.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия