Съставки за remove add Порции 6 бр. долни пилешки бутчета 3 с.л. мед 3 с.л. ретро горчица 1 бр. лимон Приготви
1 Медът, горчицата, сокът от лимона, сол и черен пипер се смесват в голяма купа и се разбъркват добре. 2 От бутчетата се изрязва долният хрущял и се овалват добре в медената смес. 3 Слагат се в тава, покрита с хартия за печене, и се пекат в загрята на 200 °С фурна около 30 минути.
play_circle_outline access_time 240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънка категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло вино категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохи категория Рецептите на chef Ангелов Основни ястия
play_circle_outline access_time 180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювеч категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебап категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчета категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлия категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри сос категория Рецептите на chef Ангелов Основни ястия
play_circle_outline access_time 75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохча категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърди категория Основни ястия