Съставки за remove add Порции500 гпрясна паста „Папардели”200 гпрошуто60 гнастъргано сирене „Грана падано”60 млмаслиново масло30 гкраве маслоПриготви
1Пастата се готви в подсолена вода ал денте. Прошутото се реже на ленти и се пържи в маслиново масло.2Прибавя се сварената паста заедно с малко от водата от варенето, поръсва се с настърганото сирене и се подправя с прясно смлян черен пипер.3Към ястието се прибавя маслото и се сервира.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия