Съставки за remove add Порции1.2 кгкотлети от толстолоб40 гбрашно80 гцаревично брашно2 с.л.прясно смлян черен пиперПриготви
1Рибата се размразява и се подсушава с кухненска хартия. Овкусява се със сол и черен пипер.2В купа се смесват пшеничното и царевичното брашно и червеният пипер.3Рибните котлети се овалват добре от всички страни в брашнената смес.4Температурата на мазнината се проверява с щипка брашно. Ако олиото е готово, брашното леко се разпенва.5Котлетите се пържат в обилно количество добре сгорещена мазнина.6Готовите котлети се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия