1 Сафридът се почиства и се измива добре. 2 Отцежда се хубаво и се овалва в брашно. 3 Пържи се в силно загрято олио до зачервяване. Посолява се и се поднася с резени лимон. 4 Не забравяйте, че сафридът трябва да е мокър, за да полепне брашното хубаво.
play_circle_outline access_time 240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънка категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло вино категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохи категория Рецептите на chef Ангелов Основни ястия
play_circle_outline access_time 180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювеч категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебап категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчета категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлия категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри сос категория Рецептите на chef Ангелов Основни ястия
play_circle_outline access_time 75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохча категория Основни ястия
play_circle_outline access_time 60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърди категория Основни ястия