Съставки за remove add Порции800 гсварен телешки език3 с. л.олио2 с. л.светъл соев сос0.5 ч. л.пипер меланж2 с. л.лимонов сокПриготви
1Езикът се нарязва натънко, намазва се с олио и се готви от всички страни, до златисто, в силно загрят сух тиган.2Изважда се и в същия съд се слагат нарязаните на ивички люти чушки.3Телешкият език се връща в тигана. Прибавят се лимоновият сок, счуканият в хаванче пипер меланж и соевият сос, и се разбърква.4Готовото ястие се поднася с гарнитура по избор.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия