Съставки за remove add Порции8 бр.свински котлети1 с.л.наситнен копър2 скилидкичесън3 с.л.олио3 бр.домати150 гнастърган твърд кашкавал1 с.л.наситнен магданоз2 бр.яйцаПриготви
1Котлетите се начукват и се поръсват със сол и черен пипер.2Запържват се в загрятата мазнина и се поставят в тава, покрита с алуминиево фолио.3Доматите се режат на филийки и се подреждат върху котлетите.4Яйцата се разбиват и към тях се добавят сол, черен пипер, наситненият чесън, магданозът, копърът и кашкавалът.5Доматите се заливат със сместа и ястието се пече в загрята на 200°С фурна, колкото да се разтопи сиренето, но да не се препече.6Сервира се, докато е топло, със свежа салата по избор.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия