Съставки за remove add Порции700 гкисело зеле4 бр.наденица198 гпушен бекон2 главилук1 бр.люта чушка3 с.л.олио1 бр.дафинов листПриготви
1Беконът се нарязва на тънко, а наденицата на едро.2Запържват се за кратко в сгорещеното олио, изваждат се от него и се оставят настрана.3В същата мазнина до златисто се запържва 1 глава лук, нарязана наситно. 4Прибавят се киселото зеле, дафиновият лист, сол, черен пипер и лютата чушка.5Запържва се, сипва се малко вода, задушава се за 15 минути и се прехвърля в огнеупорен съд.6Върху киселото зеле се слагат надениците, беконът и другата глава лук, нарязана на четвъртини.7Пече се 15 минути в загрята на 180°С фурна. Ястието се сервира топло.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматни свински гърдикатегорияОсновни ястия