1. home
  2. BILLA Рецепти
  3. Чиабата с кълцано пилешко, лют дип и зелена салата

Чиабата с кълцано пилешко, лют дип и зелена салата


fertig in
20 мин
Трудност

категория
  • Основни

съставки

Съставки за
 
Порции

4 броя
хлебчета „Чабата“
400 г
Пилешко филе
4 броя
Печени червени чушки
0.5 глава
Лук
1 скилидка
Чесън
40 г
Сушени домати
1 брой
Люта чушка
4 броя
Хрупкави листа маруля
125 г
Крем сирене
2 с.л.
Краве масло

Приготвяне

1
Филето се овкусява със сол и черен пипер, намазва се с олио и масло и се пече на грил тиган. После се накълцва.
2
Чушките се пасират с лука, чесъна, доматите и почистената люта чушка. Смесват се с крем сиренето и се овкусява със сол и черен пипер.
3
Чиабатите се разрязват през средата, двете половини се намазват хубаво с дипа, върху долната се слага от пилешкото и отгоре се подрежда накъсана зелена салата. Поставят се горните половини и се поднасят.