Съставки за remove add Порции800 гсвински гърди без кост (цяло парче)1 ч. л.смлян кимион1 ч. л.червен пипер2 ч. л.сол1 ч. л.кориандър1 ч. л.риган1 ч. л.чесън на прах1 ч. л.черен пиперПриготви
1Кимионът, кориандърът, черният пипер, чесънът, риганът, червеният пипер и солта се смесват.2Месото се натрива с ароматната смес, намазва се с маслиново масло и се пече на грил до готовност.3След това се нарязва на тънки парчета.
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с богата плънкакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time240 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешка плешка с бяло винокатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time210 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки бут с билкови трохикатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time180 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки гювечкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time70 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки книжен кебапкатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешки шишчетакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time270 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко магданозлиякатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time150 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко с тиквички и патладжани в къри соскатегорияРецептите на chef АнгеловОсновни ястия
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Агнешко в бохчакатегорияОсновни ястия
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Байганети с рибакатегорияОсновни ястияРибни ястия