1. home
  2. BILLA Рецепти
  3. 3 вида свинско на грил

3 вида свинско на грил


recipes.details.information.totalcookingtime
60 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Основни ястия

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

500 г
свински вратни пържоли (без кост)
500 г
свински котлети
500 г
сурови наденици
5 с.л.
маслиново масло
30 г
джинджифил
2 скилидки
чесън
0.5 бр.
лимон
1 с.л.
мед
1 с.л.
горчица
200 г
крем сирене
150 мл
животинска сметана
2 връзки
магданоз

recipes.details.steps.title

1
Джинджифилът се обелва и се настъргва. Едната скилидка чесън се наситнява.
2
В купа се смесват маслиновото масло (4 с. л.), медът, горчицата, чесънът, лимоновият сок, джинджифилът, сол и пипер на вкус. Свинските вратни пържоли и котлетите се мариноват в сместа за минимум 30 минути.
3
След това се пекат на грил заедно с наденицата от всички страни до готовност.
4
Сосът се приготвя, като с пасатор се разбиват сметаната с накълцаните магданоз и втората скилидка чесън. Прибавят се крем сиренето, маслиновото масло (1 с. л.), сол и пипер на вкус. Разбърква се добре.
5
Готовите вратни пържоли, котлети и наденици се поднасят със соса.

recipes.details.similar