1. home
  2. За BILLA
  3. Корпоративна устойчивост
  4. BILLA и "Искам бебе" за повече деца в България

BILLA и "Искам бебе" за повече деца в България
 

   

В BILLA вярваме, че нищо не струва толкова, колкото детския смях и всяка двойка заслужава да получи шанс да сбъдне мечтата си за свое биологично дете. Ето защо с нашите приятели и партньори от „Искам бебе“ обединихме усилия, за да подкрепим по-голям брой двойки с репродуктивни проблеми да извървят успешно пътя към своята съкровена цел.


Семействата с репродуктивни проблеми преминават много труден и тежък процес и имат нужда от подкрепа във всеки етап. BILLA подпомогна дейността на „Искам бебе“ за създаването на дискусионни групи за образование по темата за репродуктивно здраве, създаването на сайт на фондацията, съдържащ полезна медицинска информация, финансира ин витро процедури, изследвания и здравни консултации за семействата, които се борят да станат родители.


Съвместната кампания на BILLA Бъгария и фондация „Искам бебе“ стартира през 2016 година под надслов „За повече деца в България“. Резултатите, които сме постигнали заедно до момента са впечатляващи – над 70 семейства са получили подкрепа за асистирана репродукция и над 30 здрави бебета са родени по програмата. Дарените средства от началото на партньорството надхвърлят 257 000 лева.

   
   
 

Елеонора Золина

е майка на Никола. Вижте и чуйте разказа на една майка, осъществила най-съкровената си мечта благодарение на нашата програма.

Мария Дичева

разказва за вълнуващото приключение, което завършва с щастлив край. Те са едно от петте семейства на които помогнахме през 2019 фодина.

Радина Велчева

Основателката на фондация „Искам бебе“ разказва повече за партньорството ни.

 

И най-хубавото е, че наистина го правим заедно. Защото средствата, които успяваме да отделим, за да помогнем, идват благодарение на теб и всички останали наши клиенти. Нашата благодарност, както и благодарността на щастливите семейства, отива към вас.