1. home
  2. Бъди изключителен с BILLA

Бъди изключителен с BILLA


Бяхме първи. Първият супермаркет, който ти показа, че пазаруването може да е различно изживяване. Предлагането на вкусна храна – с високо качество на достъпни цени, е това, което правим от първия миг, в който отворихме вратите си за теб. Узряваме тогава, когато започнем да се грижим за другите. Затова грижата остава в нашето сърце. Тук сме за приятелите, будителите, хранителите, родителите. Тук сме за теб. Защото знаем, че те е грижа. Ние сме нещо повече от верига магазини – колекция от сгради, паркинги, дълга линия от пазарски колички. Ние сме общност от майки и бащи, приятели и съседи, хора, които работят, за да направят света малко по-сит, по-доволен, по-добър. Искаме да те накараме да се почувстваш като у дома си. Да усетиш семейния уют, като вниманието на баба, която се грижи всеки ден за теб - любимата ѝ внучка, а ти само с жест да ѝ казваш „Искам да съм грижовна като теб!“.


Усмихни се и се наслади на малкия жест, на прегръдката, на добрата дума. Усети топлината в думите „Ти си моето вдъхновение“. Пази в сърцето дребните неща, които могат да преобърнат живота ти.Всички BILLA служители са близо до теб, за да ти помогнат или посъветват. Истината е, че всички желаем едно – да се погрижим за тези, които обичаме. А когато обичаш, изпитваш тревога. Всяка майка би го разбрала. Както и всеки баща би се застъпил за своя син, гордо завивайки „Времето с теб ми е най-ценно!“.


Затова и ние в BILLA се стремим да ти предлагаме грижа и качествени продукти. Плодовете, зеленчуците, месото. Защото ти имаш право да знаеш откъде идва храната на твоята маса. Свежа, прясна, питателна – такава е винаги. И можем да го докажем. При нас ще откриеш винаги качествени и свежи плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини. Те са отгледани в над 180 градини в България - с подкрепата на BILLA експерти. Ако нямаш време за готвене, предлагаме готови, топли и пресни ястия – като домашни. А нашата пекарна ще те зарадва с пресен топъл хляб.Грижата се превръща в онази прекрасна реалност, която ни помага да растем и работим. За теб създадохме BILLA Card, една от най-предпочитаните програми за лоялност. Даваме ти отстъпки, специални предложения, награди, защото при нас добрата цена е и ценност. Създадохме собствените си марки BILLA Brand, BILLA Premium, Clever. Голяма част от продуктите под тези марки – млечни и месни храни, пчелен мед, лютеница и др., са произведени в България. 


И за да сме сигурни, че ще получиш най-изгодното, подготвяме множество промоции и оферти като:


  • Гранде оферта с 25% отстъпка с BILLA Card на група продукти в дните петък-неделя;
  • Специални оферти, атрактивни отстъпки за избрани артикули;
  • Ексклузивни промоции и игри с награди; 
  • И още оферти и ваучери за отстъпка те очакват в телефона ти, чрез BILLA App, като 10% отстъпка за рожден ден и продуктови ваучери.


Всеки ден приветстваме много хора като теб. Искаме всяка BILLA да ти носи усещане за сигурност и удобство. Да бъде място, на което принадлежиш, и място, което ти принадлежи. Знаем, че за грижата няма финална линия. Няма край. Това, което правим заедно, не е хоби или спорт, това е начинът, по който живеем.BILLA е до теб, за да може всеки ден – дори и с нещо малко, да се погрижиш и споделиш с любимите си хора. Да бъдеш изключителен!