1. home
  2. Бъди изключителен с BILLA

 
Бъди изключителен с BILLA
 


Бяхме първи. Първият супермаркет, който ти показа, че пазаруването може да е различно изживяване. Предлагането на вкусна храна – с високо качество на достъпни цени, е това, което правим от първия миг, в който отворихме вратите си за теб. Узряваме тогава, когато  започнем да се грижим за  другите. Затова грижата остава в нашето сърце. Тук сме за приятелите, будителите, хранителите, родителите. Тук сме за теб. Защото знаем, че те е грижа.Ние сме нещо повече от верига магазини – колекция от сгради, паркинги, дълга линия от пазарски колички. Ние сме общност от майки и бащи, приятели и съседи, хора, които работят за да направят света малко по-сит, по-доволен, по-добър. Искаме да го почувстваш, когато влизаш при нас, затова скоро ще видиш, че се променяме.
Твърде често подценяваме силата на малкия жест, на усмивката, на добрата дума. Дребни неща, които могат да преобърнат живота ни. Всички BILLA служители са близо до теб, за да ти помогнат или посъветват.   Истината е, че всички желаем едно – да се погрижим за тези, които обичаме. А когато обичаш, изпитваш тревога. Всяка майка би го разбрала. Затова проверяваме всичко. Плодовете, зеленчуците, месото. Защото ти имаш право да знаеш откъде идва храната на твоята маса. Свежа, прясна, питателна – такава е винаги. И можем да го докажем. При нас ще откриеш винаги качествени и свежи плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини. Те са отгледани в над 180 градини в България - с подкрепата на BILLA експерти. Ако нямаш време за готвене, предлагаме готови, топли и пресни ястия – като домашни. А нашата пекарна ще те зарадва с пресен топъл хляб.
Грижата се превръща в онази прекрасна реалност, която ни помага да растем и работим. За теб създадохме BILLA Card, една от най-предпочитаните програми за лоялност. Даваме ти отстъпки, специални предложения, награди, защото при нас добрата цена е и ценност.Създадохме собствените си марки BILLA Brand, BILLA Premium, Clever. Голяма част от продуктите под тези марки – млечни и месни храни, пчелен мед, лютеница и др., са произведени в България.И за да сме сигурни, че ще получиш най-изгодното подготвяме множество промоции и оферти като:


• Супер цена – с този знак са означени продукти, които се предлагат на много атрактивна промоционална цена в магазини BILLA.

• Гранде Оферта - 25% отстъпка на група продукти с BILLA Card.

• Още оферти и ваучери за отстъпка те очакват в телефона ти, чрез BILLA App.


Всеки ден приветстваме много хора като теб. Искаме всяка BILLA да ти носи усещане за сигурност и удобство. Да бъде място, където принадлежиш и място, което ти принадлежи. Знаем, че за грижата няма финална линия. Няма край. Това, което правим заедно не е хоби или спорт, това е начинът, по който живеем.BILLA е до теб, за да може всеки ден – дори и с нещо малко, да се погрижиш и споделиш с любимите си хора. Да бъдеш изключителен!