1. home
  2. Жителите и гостите на с. Столник посрещат Коледа заедно с BILLA

Жителите и гостите на с. Столник посрещат Коледа заедно с BILLA

 

Веригата се включи в традиционния коледен концерт, организиран от местното читалище


23/12/2023 - Тази година BILLA България взе участие в традиционния Коледен празничен концерт на село Столник, организиран от Народно читалище „Иван Вазов 1919“, с който жителите в региона посрещнаха светлите празници. Той се проведе на 22 декември от 18:30 ч. в читалището на Столник и донесе празнично настроение, много усмивки и хубави емоции на посетителите. Близо 100 деца от местните училища, детски градини и танцови групи взеха участие в концерта. Коледарите на с.Столник откриха празничната програма, която продължи с участието на най-малките жители от детска градина „Зорница“, последвани от самодеен ТС „Гиздосия“ при НЧ „Иван Вазов 1919“ с.Столник, група за модерни танци „Нани Денс“, както и много други гости от близките села в Община Елин Пелин.


За всички участници BILLA осигури празнични подаръци и лакомства, които дядо Коледа раздаде, за да донесе коледния дух и да зарадва малчуганите. Всеки от тях имаше възможността да се снима с белобрадия старец и да отнесе част от магията на Коледа вкъщи.


Село Столник, разположено само на 27 км от София, в близост до град Елин Пелин, е ключово място за BILLA. Там се намира логистичната база, в която се планира и управлява транспортирането на стоки в търговската мрежа на веригата. Именно от селото започва пътят на всеки продукт, който достига до рафтовете на магазините BILLA.