1. home
  2. Завърти и спечели с Билли
 

Ваучерът следва да се използва в срок до 7 (седем) календарни дни, считано от деня, следващ деня на спечелване на ваучера. Ваучерът се деактивира на 8-мия календарен ден, следващ деня на спечелване на ваучера. Един ваучер може да се използва еднократно.

*Ваучерът за 50 (петдесет) лева отстъпка може да се използва при следваща покупка в BILLA на минимална обща стойност над 50,01 лева с една касова бележка.

**Ваучерът за 5 (пет) лева отстъпка може да се използва при следваща покупка в BILLA на минимална обща стойност над 10 (десет) лева с една касова бележка.

***Всеки Billa App потребител, който в периода на кампанията от 04.07.2024г. до 17.07.2024г. включително е завъртял виртуалното колело на късмета в приложението Billa App, независимо дали е спечелил моментна награда или не, автоматично участва в томбола за спечелване на една от петдесет награди Eurosport - 25 чанти тип сак Eurosport или 25 Bluetooth високоговорителя Eurosport.


Участието в кампанията не е обвързано с покупка!

Виж пълните Общи условия на кампанията тук.

Виж Политиката за поверителност на кампанията тук.

Как да участваш?

Нямаш BILLA App?

 

Какво чакаш? С BILLA App не просто твоята BILLA Card е на един клик разстояние, но и можеш да се възползваш от специалните ни оферти, които ще откриеш само там!


Освен това, BILLA App ти дава удобен достъп до седмичната ни брошура, карта с всички BILLA магазини и над 700 видео рецепти, от които да черпиш вдъхновение.

 

Свали BILLA app