1. home
  2. За BILLA
  3. BILLA като работодател
  4. Мисия, ръководни принципи и ценности

Мисия, ръководни принципи и ценности

Оформяме живота отвъд всички очаквания - това е нашата мисия като компания.


Високите очаквания на нашите клиенти определят стремежа ни за непрекъснато развитие. Да отговаряме на техните очаквания и да ги приветстваме всеки ден с усмивка, топло отношение и грижа, е част не просто от корпоративната ни политика, но и от личното възприятие на служителите. Гордеем се, че работим в екип от мотивирани и динамични хора, които са сърцето на нашата компания и изпълват мисията ни с реалния принос на техните ежедневни усилия.


Приветстваме в екипа всички целеустремени и отговорни хора, които искат да стартират или развиват своята кариера в бързооборотната търговия и припознават нашите ценности като свои. BILLA България е един от най-големите работодатели в страната, с признания за успешните си практики от редица кариерни и бизнес формати, който се старае да привлича и задържа служителите си с открита комуникация и силна социална програма.


Резултатите са категорични – голяма част от нашите служители са част от компанията повече от 10 години, а през 2020 година 24 колеги отбелязаха заедно с BILLA своя 20-годишен юбилей. Благодарим на всички тях, че заедно постигнахме толкова много, за да може и днес вратите на нашите филиали, на логистичния ни център и Централен офис да са отворени за търсещите професионална изява.