1. home
  2. За BILLA
  3. Billa гаранции

BILLA гаранции

Ние следим изкъсо качеството на продуктите си, но ако все пак има разминаване с очакванията на клиентите ни, гарантираме различни видове гаранции.

Свежо или безплатно

В нашите магазини се стремим винаги всичко, което предлагаме, да бъде свежо и прясно, но ако все пак откриете продукт с изтекъл срок на годност, ние ще ви дадем същия или подобен безплатно!

Бързо обслужване на каса

Ние в BILLA ценим Вашето време, затова, ако чакате повече от 5 минути на опашка на касата, получавате ваучер на стойност 1 лев. *Не важи в случаите, когато работят всички каси.

Замяна без възражения

Ако не сте доволни от качеството на някой от нашите продукти, трябва само да го върнете обратно при нас и ние веднага ще го заменим с такъв с по-добро качество или друг подобен продукт. *Не важи за алкохол, цигари, вестници и печатни издания.

Налични артикули от брошура

Стремим се всички продукти от нашата брошура да са винаги налични, но ако все пак се изчерпят количествата от даден продукт, на негово място ние ви предлагаме подобен на същата цена. *Сравними спрямо качество, размер (тегло, обем). Не се прилага за нехранителни, т.е. електрически уреди.