1. home
  2. Това лято BILLA предлага разнообразие от над 145 вида сладолед

Това лято BILLA предлага разнообразие от над 145 вида сладолед
 

 

21/06/2023 - От над 145 вида сладолед на цени, започващи от 0,69 лв. за брой, могат да избират клиентите на BILLA това лято. Богатият асортимент включва както класически, така и екзотични вкусове. Тексаски пекан, италиански лешник, фъстъчено масло с брауни и солени бретцели и сладолед с 0% захар са само част от ледените изкушения. Веригата предлага и класическо джелато на един от най-големите италиански производители – Sammontana. На рафтовете на по-големите магазини от веригата могат да бъдат открити над 75 семейни опаковки в различни разновидности, 50 предложения в индивидуална опаковка и голям избор мултипак кутии с различни вкусове сладоледи на клечка и вафлена фунийка.


„Превъзходни сладоледи, разнообразие от марки и неповторими вкусове, които не натоварват семейния бюджет, очакват клиентите ни този летен сезон. Следим внимателно предпочитанията на нашите клиенти и се стремим да им предоставим най-доброто на пазара. Забелязваме тенденция сладоледът да се превръща в предпочитан десерт през цялата година, затова смятаме да запазим голяма част от асортимента си и през зимните месеци.“ – сподели Асен Каранедев, мениджър управление на категориите в BILLA България.


Сладолед от собствената марка Clever е в топ 3 на най-продаваните сладоледи в BILLA за миналата година, а сред новите предложения това лято са семейни опаковки сладолед от собствените марки REWE Beste Wahl и Ja!. От класически до екзотични вкусове, от семейни кутии до разнообразни изкушения в единична опаковка за най-малките – BILLA предлага богат избор от вкусове и марки за всеки бюджет.