1. home
  2. Стартира стажантската програма за Централен офис на BILLA

Стартира стажантската програма за Централен офис на BILLA
 

 

Над 60% от младежите, участвали в програмата, продължават кариерния си път в компанията


За 15-та поредна година BILLA България стартира своята стажантска програма, насочена към развитието на млади таланти в ритейл сектора. Програмата регистрира значителна успеваемост – над 60% от кандидатите продължават своя кариерен път в компанията. Тази година отворените позиции за стажанти в централния офис на веригата са в сферата на финансите и счетоводството, маркетинга, човешките ресурси, както и в управлението на търговските площи.


Всеки участник в програмата има реален шанс да получи летящ кариерен старт, ставайки част от екипа на BILLA и голямото международно семейство на REWE Group. Стажантите придобиват ценен опит по време на работата си по реални проекти и бизнес казуси, докато черпят знания от доказани български и международни експерти в областта на търговията. За периода 2009-2022 г. програмата преминават успешно стотици младежи, като повече от половината от тях са избрали да продължат развитието си в компанията, а някои от тях вече заемат ръководни мениджърски позиции.


Всеки желаещ да се включи в стажантската програма трябва да има завършен поне трети курс в бакалавърска степен в областта на финансите или икономиката, да притежава отлични компютърни и аналитични умения. Веригата предлага трудов договор на 4, 6 или 8-часов работен ден за периода на стажа, стимулиращо възнаграждение и атрактивен пакет от социални придобивки.


За постиженията си в областта на развитието на човешките ресурси, BILLA  България e сертифицирана като „Топ работодател“ за България от престижния международен институт Top Employers Institute.