1. home
  2. Шеф Виктор Ангелов и BILLA представят 7 неустоими предложения за вечеря

Шеф Виктор Ангелов и BILLA представят 7 неустоими предложения за вечеря
 

 

28/03/2024 - BILLA България стартира специална кулинарна рубрика "Да вечеряме заедно", в която ще предложи на своите клиенти вдъхновяващи и лесни за приготвяне рецепти, подходящи за цялото семейство. От 21 до 27 март всеки ден на сайта на компанията ще бъде публикувана нова рецепта, създадена лично от шеф Виктор Ангелов. Всеки потребител ще има лесен достъп до съставките и инструкциите за приготвяне на ястията, които обещават да се превърнат в хит на вечерната трапеза у дома.


Седмичното меню с рецептите на шеф Ангелов включва седем майсторски предложения за вечеря, с които да пренесете у дома атмосферата на изискан ресторант и да впечатлите с кулинарни умения вашите близки и приятели. По време на кампанията „Да вечеряме заедно“ в сайта на BILLA ще бъдат разкрити пълните рецепти за апетитен бургер с гуакамоле и ментов сос, пай с картофено пюре и дърпано месо, хрупкаво заешко роле и класическото италианско „Пиле Пиката“. Вкусните предложения за вечеря се допълват от телешко филе „Уелингтън“, винено ризото с телешка плешка и маринована скумрия на грил, а някои от необходимите продукти за ястията ще бъдат на специални цени в актуалната седмична брошура на веригата. Лоялните клиенти, притежатели на BILLA Card, ще имат възможността да се възползват и от атрактивни отстъпки, от 20%, 25% или 30% на избрани марки ориз, бульони, колбаси, бира и уиски.


В началото на 2023 г. Виктор Ангелов и BILLA стартираха мащабна съвместна кампания, в рамките на която професионалният шеф готвач лично прегледа и подобри рецептите от топлата витрина на веригата. За да предложи по-голямо разнообразие на своите клиенти, BILLA обогати значително асортимента си от традиционни български и европейски готови ястия – отличен избор за потребителите, които нямат време да приготвят вкусна и разнообразна храна всеки ден у дома.


Пълната седмична брошура на BILLA, както и цялото седмично меню с рецепти на шеф Виктор Ангелов можете да видите тук