1. home
  2. Празник на красотата завладява BILLA

Празник на красотата завладява BILLA
 

 

Козметика, аксесоари и продукти за лична грижа на атрактивни цени очакват потребителите в магазините на BILLA


21/09/2023 - BILLA България кани своите клиенти в цялата страна да си подарят специални моменти тази есен с разнообразието от предложения в кампанията „Празник на красотата“. В периода 21 септември – 11 октомври потребителите могат да избират от богат асортимент козметика, аксесоари и продукти за лична грижа на специални цени.


В следващите три седмици магазините на BILLA в страната ще се преобразят, завладени от пъстър празник на красотата, където всеки може да открие по нещо за себе си и своето семейство. Утвърдени брандове, като Nivea, Begood, Syoss, Loreal и редица други, представят някои от своите най-популярни продукти на промоционални цени, специално за клиенти на BILLA. В рамките на кампанията, потребителите могат да намерят разнообразие от продукти за лична грижа, подходящи за малки и големи – дамска и мъжка козметика за лице и тяло, продукти за коса и лична грижа, бебешка козметика, комплекти за бръснене и електрически четки за зъби са само част от атрактивните предложения на веригата.


Изгодните оферти и богатият асортимент от продукти за здраве и красота в магазините на BILLA дават възможност на клиентите да пазаруват с още по-голямо удоволствие, като същевременно спестява пари със своята BILLA Card. С Билли – супергероят на добрите оферти и BILLA Card, клиентите могат да се чувстват специални всеки път, когато прекрачат прага на магазина. 


Всички предложения от кампанията „Празник на красотата“, можете да намерите и на сайта на BILLA: https://www.billa.bg/