1. home
  2. otstupka-rekonstrukcia

BILLA въвежда 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на магазините, влизащи в реконструкция
 

 

Отстъпката ще бъде валидна във всички останали филиали на веригата. От нея ще могат да се възползват клиентите на магазините в реконструкция, използващи BILLA карта.


26/09/2022 - BILLA България въвежда ново предложение за своите лоялни клиенти – специална отстъпка от 10% върху цялата сметка за редовните посетители на магазините, които влизат в реконструкция. Кампанията ще бъде в сила само за периода, в който обектът е временно затворен, и ще важи за всички клиенти, отчели покупка в него с BILLA Card в определен период преди старта на обновяването. Намалението ще може да бъде получено в други филиали на магазинната мрежа, отново чрез използване на BILLA Card. Това е още една стъпка на признателност от страна на веригата към нейните лоялни клиенти, с която те ще получат достъп до богато разнообразие от продукти с най-добро съотношение между качество и цена. Отстъпката не се прилага за продукти от седмични акции (червени цени), артикули с етикет „Сега в BILLA”, оферти с BILLA Card, лоялни програми, тютюневи изделия, храна за кърмачета, както и за други стоки с вече намалени цени.

Посетителите на магазина, разположен на бул. „Владимир Вазов“ №70 в София, имат възможност първи да станат част от кампанията, като регистрират покупка с BILLA Card до 9 октомври 2022 г. От 10 октомври до 23 ноември обектът ще бъде временно затворен за реконструкция, като през този период неговите клиенти ще могат да се възползват от 10% отстъпка при пазаруване в други обекти на BILLA България. Непосредствено след него, на 17 октомври, BILLA България започва цялостно обновяване на още един обект в столицата – на бул. “Ломско шосе“ 2А. Клиентите, които отчетат покупка в магазина в периода 29 септември – 16 октомври, също ще могат да се възползват от специалната отстъпка в периода на реконструкцията на обекта – от 17 октомври до 30 ноември.


Обновените магазини ще предложат модерни и уютни търговски зали, които обезпечават повече простор и комфорт за пазаруващите. Филиалите ще осигурят още по-богато разнообразие от любими стоки на достъпни цени. Сред тях са и собствени марки на веригата и артикули със 100% български произход – плодове и зеленчуци с бранда BILLA Градини и свежо месо „Българска ферма“, млечни, био продукти и пресни печива от BILLA Пекарна. Дигиталните нововъведения ще съдействат за подобряване на потребителското преживяване и удобството на служителите.