1. home
  2. Обучителният център на BILLA в София отваря врати за посетители

Обучителният център на BILLA в София отваря врати за посетители
 

 

BILLA България отваря вратите на своята BILLA Академия за всички желаещи да се потопят във вълнуващия свят на търговията. Събитието ще се проведе на 13-ти май от 10:00 ч., както и на 21-ви май от 16:00 ч. в първия и най-голям обучителен център на веригата в София, намиращ се на ул. „Опълченска“ 35.


Вече повече от 7 години, единствените по рода си обучителни центрове в ритейла предоставят както теоретична, така и практична подготовка, благодарение на специално изградената симулативна среда, репликираща дейностите, които се извършват в магазина. Участниците в събитието ще имат възможност да научат как се работи на каса, да добият представа „от кухнята“ за различните процеси в магазина, както и да се включат в решаването на различни казуси от сферата на търговията с бързооборотни стоки.


На събитието ще присъстват представители на мениджмънта на BILLA България, които ще запознаят участниците с възможностите за развитие в компанията, а треньорите на BILLA Академия ще се грижат за ползотворното, интересно и забавно преживяване на гостите по време на целия ден.


За първи път BILLA Академия отваря своите врати за посетители, като част от стратегията на компанията за развитие на работодателската марка и осигуряване на атрактивни възможности за кариерен старт на мотивирани млади хора, които имат интерес към сектора. За своите постижения в областта на човешките ресурси, за втора поредна година BILLA България получи отличие за „Топ работодател“ в страната от престижния международен институт Top Employers Institute.