1. home
  2. BILLA стартира атрактивна онлайн игра с над 76 000 награди

BILLA стартира атрактивна онлайн игра с над 76 000 награди
 


Веригата дава шанс на потребителите да спечелят разнообразие от любими продукти и ваучери за пазаруване 


13/01/2022 - Празниците продължават за клиентите на BILLA, която на 13 януари стартира атрактивна онлайн игра.

В продължение на 5 седмици, до 17 февруари 2022 г., търговската верига дава шанс на потребителите да спечелят над 76 000 специални награди. Те включват 16 000 ваучера за пазаруване на стойност 5, 10 или 30 лв., над 60 000 безплатни продукта от богатия асортимент в магазините, а един от всички участници за целия период ще спечели голямата награда – ваучер за пазаруване от BILLA на стойност 1 000 лв. 

Участието в играта „Завърти и спечели“ не е обвързано с покупка. Потребителите имат възможност да се включат от своето мобилно устройство и да спечелят награда на момента, която да получат от най-удобния за тях магазин на BILLA. Участието в активността е възможно веднъж дневно, а всичко, което е небходимо да направят потребителите, е да достъпят страницата www.billagame.bg и да следват указаните стъпки. Притежателите на BILLA Card получават допълнителното предимство да опитат късмета си 2 пъти на ден, след въвеждане на баркода на персоналната им карта за лоялност – физическа или дигитална. 

„В BILLA България винаги подхождаме с грижа към нуждите на своите клиенти, но и с желание да направим пазаруването нещо повече от делничен процес. Ето защо играта „Завърти и спечели“ има за цел да задържи позитивното настроение от празниците за по-дълго време, да насърчи ентусиазма на клиентите, да ги срещне с разнообразните продукти, които ежедневно предлагаме в търговските си обекти и най-вече да ги зарадва приятно“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България. 

Повече информация за Общите условия на играта и възможността за спечелване на награда ще откриете на специално създадената уеб страница, част от кампанията: www.billagame.bg.