1. home
  2. BILLA България стартира обновяването на първи свой обект в София за 2022 г.

BILLA България стартира обновяването на първи свой обект в София за 2022 г.
 


Това е поредна реконструкция, част от мащабната програма по обновяване на обектите на веригата в страната 


02/03/2022 - На 7 март 2022 г. магазинът на BILLA, разположен в столичния квартал „Обеля“ 2, на ул. „Дико Илиев“ №6, ще бъде временно затворен за реконструкция

Предстои той да отвори врати отново в края на месец април с модерна и уютна търговска зала, която обезпечава простор и комфорт за пазаруващите. Обектът ще предложи още по-богато разнообразие от любими стоки на достъпни цени, включително и със собствени марки на веригата и 100% български произход – плодове и зеленчуци с бранда BILLA Градини и свежо месо от „Българска ферма“, както и млечни, био продукти и пресни печива от BILLA Пекарна. Дигиталните нововъведения, сред които 4 каси на самообслужване и електронни етикети, ще съдействат за подобряване на потребителското преживяване и удобството на служителите. Това е първият обект за настоящата година, който става част от мащабната програма на веригата по обновяване на обекти в страната. 

„За трета поредна година продължаваме да обновяваме на магазините, част от мрежата на BILLA. Целите, които си поставяме за настоящата 2022 г. са дори по-амбициозни спрямо предходната. Посоката, в която работим, остава същата – удовлетворяване на най-високите изисквания на потребителите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации – както в големите, така и в средните и малки населени места, в които предстои да навлизаме,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България. Касите за самообслужване са сред ключовите предимства, които обновеният обект ще предложи на своите клиенти. Благодарение на тях, потребителите ще имат възможността сами да маркират стоките и да извършват плащането и организирането на своите покупки, преминавайки по-бързо през касовата зона. Наред с тях, електронните етикети на регалите допълват дигиталните нововъведения в магазина. Те ще бъдат разположени под всеки продукт, предоставяйки информация за име, цена и производител. Обновяването на обекта включва и стъпки в посока повишаване на енергийната ефективност чрез инсталацията на модерни хладилни витрини и системи за LED осветление. 

В периода на реконструкция, потребителите на BILLA ще открият всички свои любими продукти в най-близкия обект на веригата, разположен в „ж.к. Връбница“ 1, на бул. „Ломско шосе“ №171 или в останалите филиали на търговската верига, на ключови локации в столицата.