1. home
  2. BILLA България и немският бранд ZWILLING превръщат кулинарните любители в истински професионалисти в кухнята

BILLA България и немският бранд ZWILLING превръщат кулинарните любители в истински професионалисти в кухнята
 


Новата лоялна програма ще зарадва потребителите с богата гама от висококачествени артикули за готвене и съхранение с до 69% отстъпка 


17/01/2022 - BILLA България стартира първата си лоялна програма за новата година, в колаборация с един от безспорните лидери сред производителите на кухненски уреди и съдове – ZWILLING. 

Богата продуктова гама от избрани артикули на достъпни цени ще зарадва почитателите на добре организираната кухня, в която се случват някои от най-незабравимите мигове у дома. Клиентите могат да избират между вакуум кутии за съхранение и съд за печене с различен размер, вакуум помпа и тапа за вино, електронна везна, ръчен миксер и блендер, тенджера за готвене под налягане – с до 69% отстъпка за притежателите на BILLA Card, и с до 33% – за потребителите извън програмата за лоялност. 

Всяка покупка на стойност 10 лв., реализирана в магазинната мрежа на веригата, носи на потребителите по 1 промо точка. Натрупването на промоционалните точки може да бъде проследено физически, чрез залепване на точките в хартиен паспорт – за клиентите извън програмата за лоялност или притежатели на BILLA Card под формата на пластика; през личния потребителски профил в BILLA App – за потребителите, които имат своя дигитална карта за лоялност или чрез върху касовия бон от покупката. 

Всеки десет събрани промо точки носят съответната отстъпка от продажната цена на артикулите, включени в лоялната кампания с ZWILLING. Периода на събирането им ще тече активно до 30 март 2022 г., а след изтичането му – до 13 април потребителите ще могат да ги изразходват, избирайки продуктите от кампанията, които им допадат най-много сред наличните количества. 

„Стартираме поредна лоялна кампания със същата цел, от която се ръководим винаги – да отговорим на нуждите на своите клиенти, предоставяйки им необходимото качество и комфорт, за да превърнат готвенето вкъщи в истинско кулинарно приключение. Артикулите от ZWILLING се отличават с устойчивост, интелигентни възможности и красив дизайн – качества, които могат да накарат всеки любител-кулинар да се почувства като професионалист в кухнята,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България. 

Всеки клиент, закупил продукт, част от кампанията, има възможността да спечели един от общо 13 блендера ZWILLING Enfinigy, като регистрира кода от своята касова бележка на www.billapromo.bg. В рамките на проекта, потребителите ще имат възможност да черпят идеи за рецепти и вдъхновение и от специално разработеното приложение ZWILLING APP. 

Пълните правила на лоялната кампания на BILLA България съвместно с ZWILLING са достъпни на уебсайта на веригата.