1. home
  2. BILLA България откри своя първи обновен филиал за 2022 г. в София

BILLA България откри своя първи обновен филиал за 2022 г. в София
 

 

Реновираният магазин предлага по-голямо удобство при пазаруване и богато разнообразие от над 6 500 артикула


18/04/2022 - Днес, на 18 април 2022 г. магазинът на BILLA България, разположен в столичния квартал „Обеля“ 2, на ул. „Дико Илиев“ №6, отваря врати след реконструкция.

Това е първият обновен филиал на веригата в страната от началото на годината. Наред с освежената визия и множеството подобрения в интериора, филиалът предлага още по-голямо разнообразие, от над 6 500 свежи и качествени артикула на достъпни цени, а жителите и посетителите на района ще разполагат с всички необходими удобства за пазаруване в модерна и уютна търговска зала.

Дни преди великденските празници, магазинът ще зарадва клиентите със специални изкушения за празничната трапеза, сред които свежи плодове и зеленчуци от „BILLA Градини“, пресни печива и козунаци от BILLA Пекарна, 100% българско месо от собствената марка „Българска ферма“, както и богато портфолио от продукти от брандовете BILLA Bio, Clever и BILLA Premium. Магазинът разполага и с нова витрина за прясно месо, която ще предложи на посетителите специално обслужване и подбрани деликатеси. В новооткрития обект са въведени модерни хладилни витрини и системи за LED осветление, в унисон с дългосрочните цели на веригата за повишаване нивото на енергийна ефективност.

Нововъведенията в магазина ще осигурят на клиентите пълен контрол при организацията на покупките, благодарение на ефективна стокова подредба на рафтовете и 4 каси на самообслужване. Електронните етикети, разположени под всеки продукт, ще предоставят пълна информация за името, грамажа, произхода и цената на артикулите.

И през следващите месеци BILLA ще продължи да следва своята мащабна програма по обновяване на филиалите в страната и разкриването на нови обекти, включително в малките и средни населени места.