1. home
  2. Новата година в BILLA стартира със специални оферти на продукти с марката Clever

Новата година в BILLA стартира със специални оферти на продукти с марката Clever
 

 

Над 80 артикула от най-разпознаваемата собствена марка на веригата ще се предлагат на още по-атрактивни цени през януари


11/01/2023 - В отговор на стремежа и желанието на голяма част от потребителите да олекотят семейния бюджет след празниците, през януари BILLA предлага широка гама от продукти на собствената си марка Clever на специални, още по-добри цени. Брандът Clever е широко разпознаваем, като за последните 18 години, откакто стъпва на българския пазар, се е утвърдил като предпочитан с това, че предлага качествени хранителни и нехранителни продукти на отлични цени.


Специалните предложения „Бъди Clever. Спести с Clever” ще бъдат част от седмичните брошури на BILLA през целия месец януари и ще включват подбрани свежи плодове, месни деликатеси, разнообразни млечни продукти, сладки изкушения и стоки за дома с марката Clever.


Артикулите с марка Clever са част от асортимента на BILLA България вече близо две десетилетия, като за тяхното качество и контрол се грижат както експертите на BILLA, така и акредитирана лаборатория. Всички Clever продукти подлежат на строг качествен контрол няколко пъти годишно, така че потребителите да получават продукти с гарантирано качество на достъпни цени.


В резултат на нарастващия интерес към собствените марки на веригата, през настоящата година BILLA ще се фокусира върху разработката на още по-атрактивно портфолио от продукти, за да предостави на клиентите си по-голям избор. През 2023 г. веригата ще добави към асортимента си още два бранда, доказали се на европейския пазар и ползващи се с много високо доверие сред немските потребители – REWE Beste Wahl и Ja!.


Пълната селекция разнообразни предложения, част от седмичните брошури на BILLA, може да бъде открита на сайта на веригата: www.billa.bg.