1. home
  2. Нов модерен магазин BILLA отваря врати във Варна

Нов модерен магазин BILLA отваря врати във Варна
 

  

13/04/2023 - Нов модерен магазин BILLA отвори врати днес във Варна, предоставяйки специални промоционални предложения на своите първи клиенти. Обектът се намира на комуникативна локация – ул.“Андрей Сахаров“ №3, близо до голям търговски център. Toй e 13-ти пo peд в гpaдa и 149-ти филиaл нa вepигaтa в cтpaнaтa, като това затвърждава лидерската ѝ позиция по брой магазини в България.


Новооткритият магазин посреща клиентите си с уютна и приветлива търговска зала и предоставя по-голям комфорт и удобство при пазаруване, благодарение на различни дигитални решения. Обектът е оборудван с 4 каси за самообслужване, които дават възможност на потребителите да организират, сканират и платят покупките си напълно самостоятелно. Електронни етикети предоставят цялата необходима информация за теглото, производителя, произхода и цената на всеки артикул.


Над 11 000 продукта формират разнообразния асортимент на новия магазин. Сред тях клиентите могат да открият свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата BILLA Градини, апетитни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, както и прясно българско месо с доказан произход от "Българска ферма". Обектът също така ще предлага и нехранителни продукти на достъпни цени, сред които стоки за дома и семейството, кухненски принадлежности и артикули за спорт, хоби и свободно време.


Инвестицията в изграждането на новия модерен магазин е над 2 млн. лв. Обектът е оборудван с LED осветление и хладилна инсталация, която използва CO2 – съвременна технологии за охлаждане, която допринася за намаляване на емисиите на парникови газове и отрицателното въздействие върху околната среда.


По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват 20% отстъпка с BILLA Card на всички печива от “BILLA Пекарна“ и ястия от топлата витрина.