1. home
  2. Nov magazin Karlovo Way Park

BILLA отвори своя първи магазин в Карлово и втори в Подбалкана
 

 

Веригата инвестира близо 2 000 000 лв. и разкрива 30 работни места, като част от стратегията си за експанзия в малките и средни градове в страната


08/12/2022 - Днес, 8 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в Карлово. Той се намира на територията на новия Ритейл парк, разположен на ключова локация в южната част на града – кръстовището между околовръстната ул. „Теофан Райнов“, водеща към изхода за Сопот, и ул. „Ген. Владимир Заимов“, по която се излиза на пътя за Пловдив. Веригата инвестира близо 2 000 000 лв. в строежа и модерното оборудване на обекта с площ от 1200 кв. м.  За удобство на клиентите, той е снабден с каси на самообслужване, даващи възможност за по-бързото самостоятелно сканиране и заплащане на покупките. С мисъл за околната среда, в обекта е изградена енергоефективна хладилна инсталация и магазинът е оборудван изцяло с LED осветление. Електронни етикети заменят хартиените, като дават информация за произхода, теглото и цената на всеки артикул.


„Ритейл Парк Карлово е вторият такъв по мащаб в Подбалкана, след „Средногорие“, където разкрихме свой обект в края на миналата година. Щастливи сме, че с отварянето на своя 147-ми магазин продължаваме да даваме своя принос за развитието на малките и средни населени места в страната. Освен че достигаме все по-близо до потребителите, насърчаваме и трудовата заетост в региона с разкриването на 30 нови работни места. Мотивираният екип ще утвърждава принципите, в които вярваме – професионално отношение, което допринася за комфортната и уютна атмофера и подобрява потребителското преживяване, като част от ежедневното пазаруване“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Продуктовата гама в новооткрития обект включва богат избор от над 7 000 артикула в разнообразни стокови категории – с отлично качество и на достъпна цена. Сред тях са свежи български плодове и зеленчуци със собствената марка „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за ограничаване нивата на пестицидите, пресни тестени изкушения и закуски от „BILLA Пекарна”, прясно месо „Българска ферма“ от родни производители и продукти от собствените марки на веригата – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.


BILLA отбелязва откриването на новия магазин със специална брошура с атрактивни оферти за своите първи посетители. В периода 08 – 14 декември, те ще могат да се възползват от 20% отстъпка на всички продукти от раздел „Плодове и зеленчуци“, прясно месо, печива и ястия от топлата витрина.