1. home
  2. Магазинът на BILLA България в Сливен отвори врати след реконструкция

Магазинът на BILLA България в Сливен отвори врати след реконструкция
 

 

Модерният обект обезпечава разнообразие от над 6500 артикула с високо качество на достъпни цени


21/04/2022 - На 21 април 2022 г., магазинът на BILLA България в град Сливен, разположен на бул. „Цар Освободител“ №1Б, отвори врати след завършване на мащабна едномесечна реконструкция.

Той посреща клиентите с освежен интериор, дигитални нововъведения и обогатен асортимент от над 6500 висококачествени артикули на достъпни цени, като свежи плодове и зеленчуци от „BILLA Градини“, месо от родни производители от собствената марка „Българска ферма“ и атрактивни оферти от брандовете Clever, BILLA, BILLA Premium.

Сред ключовите нововъведения в търговския обект са 3 броя каси на самообслужване, които дават възможност на клиентите бързо, лесно и самостоятелно да организират процеса на пазаруване и плащане на покупките. Филиалът разполага и с електронни етикети, които предоставят информация за произхода, цената, грамажа и производителя на продуктите. Те заменят традиционните хартиени такива, съдействат за комфорта на потребителите и оптимизират работата на служителите. Търговските зали са оборудвани с енергоспестяващи решения, сред които LED осветление и нови хладилни витрини. Те са част от политиката на BILLA за оптимизиране на използваните ресурси и за подсигуряването на по-приятното клиентско преживяване.

Разнообразието от продукти в обновения филиал на веригата се допълва и от специалните оферти, част от празничния каталог „Вкусен Великден“. Клиентите ще открият ароматни козунаци с разнообразни вкусове, български месни деликатеси и прясно агнешко месо, шоколадови изкушения, алкохолни напитки с отличен вкус и серия от празнични декорации, с които да украсят дома си.

„Радваме се, че точно преди Великден, клиентите ни в Сливен ще могат да направят празничното си пазаруване в обновения търговски обект. Надяваме се, че приятната атмосфера, допълнена от великденски изкушения, качествени родни продукти и изобилие на асортимента, ще допринесат да още по-доброто клиентско преживяване и споделените празнични дни“, споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Реновацията на търговския обект в град Сливен е част от мащабната програма за експанзия и развитие в цялата страна, по която BILLA България ще работи активно и през настоящата година. Целта на веригата е да отговори на високите очаквания на клиентите по отношение на облсужване, качество на артикулите и стъпки в посока дигитализация.