1. home
  2. Магазин от новия формат BILLA Днес отваря в село Граф Игнатиево

Магазин от новия формат BILLA Днес отваря в село Граф Игнатиево
 

 

07/12/2023 - BILLA България откри своя първи магазин в село Граф Игнатиево на ул. „Карловско шосе“ №93. Обектът е четвърти в страната от новия формат на веригата – BILLA Днес и в изграждането му са инвестирани близо 2 млн. лв. Новооткритият магазин се намира на удобна локация в близост до входа на Граф Игнатиево и до ЖП гарата. С откриването му BILLA утвърждава стремежа си да стимулира икономическия напредък в по-малките населени места, като разкрива над 20 нови работни места.


Новата концепция магазини BILLA Днес съчетава близката локация и удобството на модерен квартален магазин с богатия асортимент от качествени продукти на достъпни цени, които BILLA предлага. Новият формат магазини поставя силен фокус върху свежите категории, с разнообразие от плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, хляб и закуски, изпечени на място, свежо българско месо, скара и готвени ястия от топла точка, както и с богат избор от нехранителни продукти за дома.


Обектите BILLA Днес са с площ от 450 до 600 кв. м. и са разположени в центъра на жилищните квартали в по-големите градове, както и в по-малки населени места.  Уютните търговски зали предлагат повече слънчева светлина и са оборудвани с електронни етикети, енергоефективни хладилни инсталации, LED осветление и каси на самообслужване за по-бързо и лесно плащане на покупките.


По случай откриването на новия си обект в Граф Игнатиево, BILLA ще зарадва първите клиенти на магазина със специална брошура и ексклузивни предложения. Притежателите на BILLA Card ще могат да се възползват и от едноседмична отстъпа от -25% на три категории продукти – всички колбаси, всички водки и ликьори и всички видове храни за домашни любимци.


Още изгодни седмични предложения от BILLA може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura