1. home
  2. Клиентите на BILLA вече могат да пазаруват и с електронни ваучери за храна

Клиентите на BILLA вече могат да пазаруват и с електронни ваучери за храна
 

 

04/01/2024 - От 01.01.2024 г. клиентите на BILLA България могат да пазаруват в обектите на веригата както с хартиени, така и с електронни ваучери за храна на операторите Edenred, Sodexo, Tombou, Prizmalux, City invest, Bulgarian Post, Fidukcia и BILLA Сървис. Електронният ваучер може да се използва като дебитна карта на пос терминал, включително и на касите на самообслужване на BILLA, като това дава възможност с него да се плати точна сума и остатъкът да се използва при следващо пазаруване. Срокът на ваучерите за храна е една година от датата на издаване.


Дъщерното дружество на BILLA България BILLA Сървис избра сътрудничество с българската компания Borica за издаването на електронни ваучери за храна към своите корпоративни партньори. С електронните ваучерите за храна на BILLA, служителите на фирмите партньори и всички над 5200 служители на BILLA България, могат да пазаруват хранителни продукти в магазините на веригата, както и в други обекти от партньорската мрежа на компанията в цялата страна.


Повече информация за електронните ваучери за храна на BILLA можете да намерите тук.


BILLA България продължава да приема разплащания с хартиени ваучери за храна по Наредба 7 и Наредба 11 и за подарък до изтичане на срока им на валидност.