1. home
  2. Кинг оферти посрещат клиентите на BILLA по случай 23-ия ѝ рожден ден

Кинг оферти посрещат клиентите на BILLA по случай 23-ия ѝ рожден ден
 

 

12/10/2023 - През октомври BILLA празнува 23-тия си рожден ден на българския пазар. За да отбележи повода подобаващо, веригата е подготвила изгодни предложения и вълнуващи изненади за потребителите. BILLA ще разчита на помощник – Кралят на маймуните Горилла, който ще пази празничните Кинг оферти само за клиентите на веригата. В периода от 12 октомври до 1 ноември, пазаруващите ще могат да „измъкнат“ от лапите ѝ разнообразни хранителни и нехранителни качествени продукти на специални цени.


Празникът за BILLA е двоен, защото заедно със своя рожден ден, тази есен веригата отбелязва и отварянето на своя юбилеен 150-ти магазин в страната. Освен пореден повод да благодари на своите клиенти, това е и обещание, че BILLA ще бъде още по-близо до тях, като им предоставя любимите продукти в още повече и по-удобни локации във всички краища на страната.


„В нашата 23-годишна история главните герои са нашите клиенти. Техните желания, вкусове и предпочитания ни вдъхновяват да се развиваме непрестанно, защото тяхната удовлетвореност е нашият най-важен приоритет. В този специален за нас момент искаме да им благодарим за доверието и да ги поканим да празнуваме заедно в BILLA с вълнуващи Кинг оферти и много настроение.“ - сподели Елиза Грънчарова, ръководител отдел "Стратегически маркетинг" в BILLA България.


Кинг оферта - две на цената на едно

Магазините са пълни, настроението е празнично, а офертите са Кинг. Защото BILLA вярва, че празникът е истински само когато е споделен. Затова и предложенията на веригата идват в комплект. През първите две седмици на празничната кампания, клиентите ще могат да измъкнат под носа на BILLA горилата два броя от избран промоционален артикул на цената на един. Кинг офертите са тук, за да донесат на пазаруващите двойна наслада, двойно удовлетворение и двойна порция от любим продукт, без притеснения за бюджета.


Гранде седмица за притежателите на BILLA Card

За своя рожден ден BILLA ще обърне специално внимание и на своите лоялни клиенти и ще се погрижи за тях, както винаги го е правила. По случай празника, всички притежатели на BILLA Card ще получат -30% от цената на избрани категории продукти по време на тържествената Гранде седмица, с която ще бъде закрита празничната кампания. Специалните цени няма да важат само през уикенда, а ще бъдат валидни цели 7 дни, за да може всеки един клиент да успее да си напазарува в духа на празника.


Специалните Кинг оферти можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura