1. home
  2. Грилове Weber - научи повече

Запознай се с барбекю компанията Weber

 

Когато става дума за истинско барбекю изживяване, Weber е марката, на която можеш да разчиташ.


С над 70-годишна история и доказани традиции, американската компанията до ден днешен е водещ световен производител на барбекюта и грил аксесоари.


“Нищо по-малко от най-доброто” е в основата на всеки продукт, направен от Weber. Залагат този начин на мислене във всички стъпки от производствения процес - от хората, с които работят, до материалите, които използват.


Резултатът? Модерни барбекю решения, изработени да устоят на предизвикателствата на времето. 


Но компанията е дори много повече от това.


В сърцето на Weber лежи идеята за създаване на истински моменти с любимите хора чрез изкуството на вкусната храна. Превръщат я в реалност с високо качество, неспирен дух за иновация и чисто вдъхновение.

Дебютният продукт на марката е Weber® Classic Kettle и неговата история е действително впечатляваща. 


Всичко започва през 50-те години на миналия век с простичката мечта на Джордж Стивън за по-вкусна пържола. Тогава той работи в Weber Brothers Metal Works, където основната му задача е била да заваря метални сфери за шамандури. Познавайки добре занаята си, той модифицира една от сферите, като ѝ слага крачета и капак. 


И така се ражда обичаното от хиляди фенове на грила класическо Weber барбекю.


Днес можеш да откриеш неговия подобрен “внук” - барбекю с изключително издръжливи порцеланово емайлирани купа и капак, които идеално задържат топлината, тройно никелирана скара за готвене, алуминиеви регулатори за въздух, устойчиви на ръжда, и вграден термометър на капака. Накратко - мечтата на всеки грил майстор


Освен изключително популярните барбекюта на дървени въглища, Weber предлага и голямо разнообразие от грил помощници, като специално облекло, съдове за готвене, аксесоари, електроуреди и много други.

 

А само сега, благодарение на BILLA, висококачествените уреди и аксесоари Weber могат да станат част от твоята барбекю колекция на наистина добра цена!


Пазарувай в BILLA в периода от 04.05.2023 г. до 12.07.2023 г., събирай промоточки и грабни продукт на Weber с до -50% намаление с BILLA Card


Научи повече за специалната ни кампанията тук.