1. home
  2. Футболният ни тим игра за по-добро бъдеще на деца и младежи в нужда

Футболният ни тим игра за по-добро бъдеще на деца и младежи в нужда
 

 

Футболният ни отбор подкрепи каузата на фондация „Конкордия“ за осигуряване на защитено детство и перспектива за по-добро бъдеще на деца и младежи в нужда. Тимът на BILLA България се включи на 08 юни в третото издание на благотворителния турнир Concordia Charity Cup.


Футболните ни звезди се представиха повече от достойно. Те заеха първото място в предварителната си група с две победи – 3:0 и 6:1 срещу тимовете на Sensata, Пловдив и Mentormate Spartans. След оспорвана битка на 1/4 финала, отборът ни отпадна от заелия второ място в турнира тим на Банка ДСК.


Голямо БРАВО и на голмайсторите на нашия СУПЕР BILLA отбор: Евтим Деянов, Цветомир Димитров и Кирил Маринов.


В благотворителния турнир се включиха общо 24 отбора от цялата страна. С участието си те демонстрираха съпричастност към каузата на фондация „Конкордия“ и ангажираността на българския бизнес към важни за хората и обществото проекти. Купата беше спечелена от тима на Кока-Кола.


BILLA България подкрепи събитието и като предостави хранителни продукти за участниците. От 2012 г. компанията ни е партньор на фондация „Конкордия“ и подпомага инициативи като спортни турнири, образователни инициативи, арт работилници и много други.