1. home
  2. Fermerski pazar dekemvri

BILLA ще бъде домакин на декемврийското издание на Фермерския пазар „ОТ БГ“ в Габрово
 

 

Богатото разнообразие от български продукти ще бъде допълнено от предложения от от украинската, белоруската, молдовската и прибалтийската кухня


06/12/2022 - На 10-ти декември, BILLA ще бъде домакин на последния за 2022 г. декемврийски Фермерски пазар „ОТ БГ“ в Габрово. По обичай, събитието ще се проведе на паркинга пред магазина на веригата, разположен на ул. „Орловска“ 119. Производители и занаятчии от региона на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък ще предложат богато разнообразие от традиционни български продукти, които да допринесат за уюта у дома и отличния вкус на семейната трапеза. В допълнение към тях, предпразничното издание на събитието ще предложи и алтернативни предложения от украинската, белоруската, молдовската и прибалтийската кухня.


В тематиката на предстоящите Коледно-новогодишни празници, посетителите на Фермерския пазар ще открият любими за сезона домашни сладки и солени продукти. Сред тях са мед и конфитюри, сладкиши, мляко, сирена и кашкавал от краве и овче мляко, домашни яйца и разнообразие от месни деликатеси. Ценителите на качествените напитки ще избират между българско вино от малини и грозде, домашен сок от рози и много други. Наред с изобилието от хранителни артикули, на щандовете на пазара ще присъстват козметични продукти, с натурален произход. Изкусните занаятчии ще зарадват клиентите и с ръчно изработени бижута, плетива, аксесоари и изделия от стъкло, дърво и керамика.


По традиция, всеки, пазарувал от щанд на Фермерския пазар пред магазина на BILLA, ще получи талон с номер за участие в специална томболата. Голямата награда е пълна торба с апетитни изкушения от производителите, участници във фермерския пазар.