1. home
  2. Емблематичната BILLA в „Хиподрума“ ще отвори врати с нов облик

Емблематичната BILLA в „Хиподрума“ ще отвори врати с нов облик
 

 

Откриването ще бъде отбелязано с изпълнения на Орлин Павлов, забавна програма за деца и родители и томбола с награди.


28/08/2023 - Емблематичният магазин BILLA в кв. „Хиподрума“ ще отвори врати на 31 август, след цялостна реконструкция. От 18:00 до 21:00 ч. всички посетители ще имат възможността да се насладят на празнична програма с много музика и танци. Събитието ще започне с любимия аниматор на децата Тоци, който е подготвил забавни игри за малки и големи, точно в 19:00 ч. обичаният актьор и певец Орлин Павлов ще завладее сцената, а вечерта ще завърши с музикален сет от DJ Стоян Стоянов. Всички посетители ще могат да се освежат с леденостудена напитка и да участват на място в специална томбола за кулинарни принадлежности и барбекю на въглища, които ще се раздават на всеки кръгъл час.


Нов дизайн на фасадата и модерен интериор с естествени материали, съобразени с последните европейски тенденции в сферата на търговията, ще посрещнат клиентите на BILLA в кв. „Хиподрума“ на ул. „Софийски герой“ 4. Магазинът ще отвори врати с много нови удобства и услуги, предоставящи на клиентите възможността да открият всичко необходимо за седмичния семеен пазар на едно място – освен супермаркета, в обекта ще има аптека, оптика, куриерски офис, клон за плащане на битови сметки и магазин за домашни любимци.      

      

Реновираният магазин се отличава с модерна и уютна атмосфера, удобна подредба на богатия асортимент и приготвени на място кулинарни изкушения от майстори готвачи. Касите на самообслужване дават възможност на клиентите да сканират и платят сами продуктите си, без да губят излишно време. Високото ниво на обслужване е гарантирано, благодарение на обученията, които преминават всички служители в специализираните „Школи за експерти“ на BILLA – единствени по рода си обучителни центрове в ритейл сектора в България.


По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват Гранде оферта с -25% за притежателите на BILLA Card за всички продукти от категориите кафе и чай, кашкавали, маслинови масла, оцети и олиа и ще бъде валидна не три дни както обичайно, а цяла седмица – от 31 август до 6 септември.