1. home
  2. Eкип за чисто новия ни магазин в Княжево

Търсим нашия нов и супер свеж екип за чисто новия ни магазин BILLA в Ритейл парк в кв. Княжево

 

Ако си ентусиазиран и пълен с желание да работиш в голяма и стабилна ритейл компания, пълна с мотивирани хора, може би твоето място е именно при нас.
Отваряме нов магазин в Ритейл парк в квартал Княжево и сме в търсене на нов супер екип.
Ето и какви са позициите, за които можеш да кандидатстваш:


Управител

Ролята ти е да се грижиш и да управляваш целия екип на магазина, да координираш всички работни процеси, да обезпечаваш ефективната работа в магазина и постигането на заложените резултати. Ако си лидер и виждаш в себе си модел за подражание, ще се радваме да станеш част от новия екип на магазина.
Тук професионалните ти качества, опит и знания ще бъдат ценени, а още повече когато ги споделяш с екипа си.


Зам. – управител

Твоята роля ще е свързана с това да подпомагаш дейността на Управителя и при негово отсъствие изпълняваш функциите му.
Ти ще си дясната ръка в управлението на магазина и затова ни е нужен човек, на който можем да разчитаме и който не се страхува да се сблъсква с ежедневни предизвикателства.


Ръководител на отдел.

Ако имаш желание да се грижиш за стоковия поток и организирането на задачите на служителите в отдела си, както и да подпомагаш работата на Управителя, твоето място е именно при нас. Ти ще отговаряш за обучението на своите служители и контрола по изпълнение на задачите.


Ръководител на отдел „Сървис“ 
При нас ще се грижиш за процесите на работа и организирането на служителите на витрините за обслужване.
Бъдещият ни ръководител ще е отговорен за спазването на стандартите за качество на продуктите, както и за презентацията на стоката. Твоя основна цел ще бъде клиентите да останат удовлетворени от хранителните продукти и начинът ни на обслужване.


Отговорник каси
Ти ще ръководиш работата на всички касиери в магазина, ще следиш за спазването на вътрешните стандарти за работа на каса, за вежливото обслужване на клиентите и за правилното отчитане на касовата наличност.


Аранжор-касиер – Нашите аранжор-касиери винаги се грижат за внимателното и бързо обслужване на клиентите на каса и в търговска зала, както и за поддържането на оптимално подредени регали, при спазване на всички стандарти.
Екипът ни е винаги изряден в следенето на сроковете на годност на продуктите.


Служител отдел „Сървис“ (Месо и Деликатеси) – При нас ще се грижиш за внимателното и бързо обслужване на клиентите на витрина, както и за приготвянето и представянето на продуктите, при спазване на всички стандарти за качество.


Много ще се радваме да станеш част от екипа на BILLA България. При нас трудолюбието, амбицията и желанието за придобиване на нови знания и умения се цени и ще се радваме да ти помогнем да израснеш в твоя кариерен път. 

Как да кандидатстваш? 

 

Изпрати ни имейл с автобиографията си на E.Tsvetanova@billa.bg и ние ще се свържем с теб. Ако пък тепърва стартираш кариерния си път и нямаш такава, изпрати ни три имена, телефонен номер и посочи позицията, за която кандидатстваш.


Кандидатствайки за работата, всеки кандидат заявява, че е запознат с Политиката за защита на лични данни на BILLA България ЕООД.