1. home
  2. Богат избор от готови постни ястия в BILLA по време на Великденските пости

Богат избор от готови постни ястия в BILLA по време на Великденските пости
 

 

Всички рецепти на топлата витрина на веригата са утвърдени лично от шеф Виктор Ангелов


04/04/2024 - По време на Великденските пости BILLA предлага богато разнообразие от готови постни ястия на топлата си точка. Сред традиционните български класики без месо и животински продукти ще бъдат боб яхния, постен гювеч, прясно зеле, бейби картофи със самардала, ориз с гъби и много други. Всички рецепти са утвърдени лично от шеф Виктор Ангелов, който през миналата година пренесе своите опит и умения в кухнята на веригата. Клиентите на BILLA могат да се възползват и от традиционни постни предложения в категория свежи деликатеси, като лозови и зелеви сарми, картофени деликатеси, салати без майонеза, маслинова паста, над 15 вида маслини и редица други вкусни допълнения към постната диета.


На Цветница рибата е позволена за постещите, а клиентите на BILLA могат да се възползват от рибните предложения на скара, като филе от скумрия, както и печена пъстърва и ципура в по-големите обекти на веригата.


По време на Великденските празници, BILLA ще предложи на потребителите селекция от ястия, включващи характерното за празника агнешко месо. В топлата витрина клиентите ще могат да открият агнешки кюфтета и кебапчета, както и традиционната агнешка дроб сарма по рецепта на шеф Ангелов, която ще бъде на специална празнична цена. Най-новото предложение на веригата е ястие с агнешко месо, ориз и праз.


В началото на 2023 г. Виктор Ангелов и BILLA започнаха успешно партньорство, в рамките на което професионалният шеф готвач лично прегледа и подобри рецептите от топлата витрина на веригата. В отговор на съвременните нужди на потребителите, BILLA обогати асортимента си от традиционни български и европейски готови ястия. Резултатът е разнообразие от предложения, които са отличен избор за онези, които ценят качествената и вкусна готвена храна, но не винаги разполагат с времето, необходимо за приготвянето й всеки ден у дома.


Всички предложения от седмична брошура на BILLA можете да видите тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura