1. home
  2. BILLA въвежда 10% отстъпка за клиентите на свой обект в The Mall в София, който влиза в реконструкция

BILLA въвежда 10% отстъпка за клиентите на свой обект в The Mall в София, който влиза в реконструкция
 

 

За да компенсира лоялните си клиенти за периода, в който магазинът е затворен, BILLA ще предостави специална отстъпка от 10% върху цялата сметка, във всички свои останали обекти.


27/06/2023 - BILLA продължава своята програма за реконструкция и модернизация на своите обекти в цялата страна. Магазинът на веригата в The Mall, гр. София е следващият, който ще бъде реновиран през лятото. Магазинът ще бъде затворен за преустройство на 10 юли и ще отвори отново врати, с обновена визия и повече удобства за клиентите, на 9 август.


В знак на благодарност към своите лоялни клиенти, BILLA ще им предостави възможност да пазаруват в останалите обекти на веригата със специална отстъпка от 10% върху цялата сметка за периода на реконструкцията. От отстъпката ще може да се възползва всеки клиент на обекта, намиращ се на бул. „Цариградско шосе“ 115, който е направил покупка в него с BILLA Card между 22 юни и 9 юли.


Отстъпката се предоставя автоматично при всяко пазаруване с BILLA Card в обект на веригата за периода, в който трае реконструкцията. На касовата бележка на всеки клиент, отговарящ на условията, ще бъде изписана пълната информация за кампанията. Отстъпката няма да се прилага за продукти от седмични акции (червени цени), артикули с етикет „Сега в BILLA“, оферти с BILLA Card, лоялни програми, тютюневи изделия, храна за кърмачета и други стоки с вече намалени цени.