1. home
  2. BILLA става предпочитана дестинация за ценителите на пивото с над 100 вида бира

BILLA става предпочитана дестинация за ценителите на пивото с над 100 вида бира
 

 

През летния сезон клиентите на BILLA могат да се възползват от впечатляваща селекция от над 100 вида бирa, с цени започващи от 0,99 лв. на брой. Водещото място в богатия асортимент е запазено за българските бири, които продължават да бъдат най-популярният избор у нас, поради отличното си съотношение цена-качество.


Веригата предлага голямо разнообразие от пиво, от класически до иновативни вкусове, светли и тъмни бири, модерни бирени миксове, свежа бира, както и бестселъра – българска крафт бира. Любопитна тенденция, която се наблюдава в последната година, е че потребителите все по-често избират бира в кенове или стъклени бутилки, които запазват свежестта и наситения вкус на пивото.


BILLA постоянно изследва потребителските вкусове и нагласи и обновява асортимента си в отговор на клиентките очаквания. Освен традиционните чешки и немски бири, в по-големите магазини от мрежата на BILLA това лято могат да бъдат открити още бири от Испания, Ирландия, Сърбия, Турция и Белгия. Богатата селекция от автентични вкусове на родни и чуждестранни производители е разработена така, че да може да отговори на търсенето, предпочитанията и индивидуалния бюджет на всеки клиент.