1. home
  2. BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна

BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
 

 

Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията


18/04/2024 - След успеха на миналогодишната кампания, BILLA България стартира отново записването за своята ученическа програма за 2024 г. Младежи от цялата страна ще имат отново възможността да започнат първата си работа в ритейл сектора през лятната ваканция и ако желаят да доведат свой приятел, с когото да работят заедно. Програмата е за ученици, които са на възраст между 16 и 18 години и имат желание да научат повече за бизнеса с бързооборотни стоки, да придобият ценен опит и умения за работа в екип.


Лятната ученическа програма на BILLA ще се проведе от 1 юли до 1 септември, като веригата предлага атрактивни условия на участниците – гъвкаво работно време на смени, до 5 дни платен отпуск и трудов договор за 4-часов или 6-часов работен ден. Освен основното си възнаграждение, учениците ще получат 200 лв. ваучери за храна на месец. При успешно завършване на програмата, младежите ще получат и еднократен ваучер от 500 лв. за търговски център по избор, с който да се подготвят за следващата учебна година.


За втора поредна година търговската верига дава възможност на участниците в ученическата кампания да доведат свой приятел, с когото рамо до рамо да развиват уменията си и да споделят вълнението от своята първа работа. По този начин младежите могат да бъдат по-спокойни в началото на своя кариерен път и да се забавляват, докато трупат ценен опит и професионални качества в една от водещите търговски вериги в страната. 


В продължение на години BILLA България предоставя шанс на млади и мотивирани хора да реализират потенциала си и да направят първите си кариерни стъпки, като развива ученическа лятна практика, стажантската програма, както и международната младежка програма за бъдещи мениджъри. Подробна информация за активните програми на BILLA, както и всички отворени позиции в компанията, могат да бъдат открити в новия кариерен сайт на веригата. Лесната за използване платформа прави процеса на търсене на работа по-приятен и ефективен за кандидатите, като предоставя подробна информация за структурата на компанията, социалните придобивки и актуалните отворени позиции във всяка точка от страната.


Повече информация за кампанията можете да видите тук: https://billajobs.bg/students