1. home
  2. BILLA ще предлага български шаран за Никулден

BILLA ще предлага български шаран за Никулден
 

 

30/11/2023 - По случай наближаващия Никулден, BILLA ще зарадва своите клиенти с охладен български шаран на специална цена от 5,99 лв. килограма. Рибата е с доказано качество и гарантиран български произход. Веригата се е погрижила да задоволи нуждите на потреблението и да гарантира присъствието на традиционното ястие на празничните трапези във всички краища на страната. За клиентите, които предпочитат да купят рибата вече изчистена, веригата ще предлага и такава опция – охладен български шаран за 10.99 лв. за килограм. 


„В дългогодишната ни практика сме се убедили, че българският потребител традиционно залага на продукти с роден произход, защото те са с най-добър вкус и отговарят на високи стандарти за качество. Затова и тази година в BILLA ще предлагаме пресен български шаран, отгледан в рибни стопанства в цяла България. За трапезата на Никулден сме подготвили и още много апетитни предложения, достъпни за всеки бюджет.“ - сподели Асен Каранедев, ръководител „Стратегическо развитие на категориите“ в BILLA България.


Богатият асортимент от рибни продукти в седмичната брошура на BILLA се допълва от различни предложения за трапезата на Никулден – прясна ципура, филе от сьомга с кожа, изчистен хек, цяла скумрия и чистена пъстърва от собствената марка BILLA. Ценителите на рибните деликатеси могат да открият домашен хайвер, мариновани и пушени риби и панирани рибни пръчици. 


Всички тези продукти ще бъдат налични в BILLA на специални цени в периода 30 ноември  - 06 декември, като българският шаран ще се продава до изчерпване на количествата. 


Повече информация за продуктите от седмичната брошура на BILLA можете да намерите тук.