1. home
  2. BILLA раздава над 10 000 награди с онлайн игра в приложението BILLA App

BILLA раздава над 10 000 награди с онлайн игра в приложението BILLA App
 

 

Потребителите могат да спечелят ваучери за отстъпка, артикули за 0.01 лв. и туристически услуги на стойност 1 000 лв.


22/02/2024 - От 22 февруари BILLA България стартира своя собствена виртуална игра в мобилното приложение BILLA App, с която дава шанс на клиентите с регистриран клиентски профил да опитат своя късмет и да играят за над 10 000 награди. В рамките на две седмици потребителите ще имат възможността да въртят веднъж дневно колелото на късмета на BILLA, а наградите, които спечелят, ще могат да получат още същия ден, на място в магазин на веригата.


„С кампанията „Завърти и спечели с Билли” искаме да покажем, че пазаруването може да бъде вълнуващо и забавно, като на игра. Чрез няколко клика на телефона си, всеки може да спечели една от хилядите моментни награди. В бъдеще потребителите на BILLA App могат да очакват още много интерактивни игри и изненади, които са нашият начин да изразим благодарността си към клиентите, които ни се доверяват ежедневно.“, сподели Елиза Грънчарова, ръководител отдел „Стратегически маркетинг“ в BILLA България.


Открий забавлението в BILLA App: завърти и спечели

Всеки ден потребителите на BILLA App могат да играят за една от над 10 000 вълнуващи награди от колелото на късмета. Сред тях попадат специални ваучери за закупуване на продукти само за 0.01 лв., като селекцията от промо артикули включва разнообразни млечни продукти и безалкохолни напитки. Участниците в играта могат да получат също ваучери за еднократна отстъпка от 2 лв. при следваща покупка в BILLA, както и ваучери за еднократна отстъпка от 5 лв. при следваща покупка в BILLA (може да се използват при 10 лв. минимална покупка), от които да се възползват в удобно за тях време, във всеки магазин BILLA. Изненадите обаче не свършват дотук, защото големият победител от виртуалната игра „Завърти и спечели с BILLI“ ще си спечели ваучер за туристически услуги на стойност 1 000 лв., които ще направят дните още по-вълшебни.


Пазаруването е вълнуващо с BILLA App

Всеки желаещ да участва във виртуалната игра, трябва да изтегли мобилното приложение BILLA App, да регистрира свой профил и да завърти колелото на късмета. Освен че отключва повече оферти, приложението дава достъп до всички предимства, които BILLA осигурява на лоялните си клиенти. Те включват отстъпки на цели продуктови категории в „Гранде уикенд“, 10% отстъпка от цялата сметка по случай рождения ви ден и натрупване на бонус ваучери с всяка покупка, с помощта на Билли - супергероят на отстъпките.