1. home
  2. BILLA purvoklastnici

BILLA България и столичният район „Слатина“ изненадаха приятно първокласници и техните родители в първия учебен ден
 

 

За втора поредна година район „Слатина“ и BILLA реализират съвместна кампания за отбелязване на началото на учебната година


15/09/2022 - В партньорство с BILLA България, столичният район „Слатина“ зарадва близо 800 първокласници от 8 държавни и 14 частни училища със специално изработени поздравителни картички за началото на новата учебна 2022/2023 г. Всяка от тях беше подписана лично от кмета на района – Георги Илиев, със специално обръщение и към всеотдайните родители, които подкрепят малчуганите в този вълнуващ ден. По повод празника, поздравителни пана бяха поставени на ключови локации в район „Слатина“ и на територията на парк „Гео Милев“.

„Първият учебен ден е важен празник, който поставя началото на един нов и вълнуващ житейски път. Благодарим на столичния район „Слатина“, че ни предоставя възможността да отпразнуваме щастливия повод заедно. От името на целия ни екип, пожелавам на първокласниците безпрепятствено учение и множество академични постижения“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

За втора поредна година, BILLA България се включва в дългогодишната инициатива на представителите на местната власт. Веригата ще продължава да насърчава развитието на млади таланти, като част от своята стратегия за подкрепа на различните групи на обществото.