1. home
  2. BILLA предлага -30% на произволен продукт, избран от клиента

BILLA предлага -30% на произволен продукт, избран от клиента
 

 

Иновативната промо активност ще бъде валидна в периода 28-30 август за клиентите на веригата в София, използващи BILLA Card


На всеки се е случвало да се запита „защо любимото ми кафе никога не е на промоция“? Кой не би искал да влезе в магазина и сам да избере на кой продукт да сложи промо етикет!  Имаме новина – сега това става възможно в магазините на BILLA в София.


24/08/2023 - За да изненада клиентите си в края на лятото, BILLA България предлага нещо иновативно и напълно различно от традиционните промо активности – оферта, която предоставя -30% от цената на артикул, избран от самия клиент. Веригата дава възможност на лоялните си клиенти сами да решат кой продукт – хранителен или нехранителен, искат да закупят на промоция. Ексклузивният ваучер може да бъде получен както във всички магазини BILLA в София, така и онлайн, през мобилното приложение BILLA App.


Офертата важи еднократно в периода 28-30 август за до 3 броя от избран продукт (или до 3 кг., ако е насипен) и не е обвързана с друга покупка. Клиентите могат да се възползват от нея чрез своята BILLA Card, засега само в обектите на веригата в столицата. Кампанията е част от стратегията на BILLA за надграждане на лоялната програма, чрез предоставяне на повече персонализирани оферти и по-вълнуващо потребителско преживяване.


Всеки клиент, желаещ да се възползва от специалната оферта, при покупка трябва да предостави на касата своя ваучер с -30% и своята BILLA Card. Той може да бъде използван и по време на плащане на каса на самообслужване, като първо се сканира баркодът на избрания продукт, а след това се маркира и самият ваучер. Повече за кампанията можете да намерите тук.      


BILLA е подготвила още много приятни изненади, с които да зарадва своите лоялни клиенти, като им гарантира не просто изгодно пазаруване, но и вълнуващо потребителско преживяване.