1. home
  2. BILLA предлага 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на свой обект в Шумен, влизащ в реконструкция

BILLA предлага 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на свой обект в Шумен, влизащ в реконструкция
 

 

BILLA България предоставя специална отстъпка от -10% от цялата сметка за клиентите на свой обект в Шумен, влизащ в реконструкция. Отстъпката може да се използва при пазаруване с BILLA Card от всеки друг магазин BILLA в града, докато филиалът на ул. „Симеон Велики“ №34 е затворен за реновация в периода от 19 февруари до 26 юни.


Единственото условие за активиране на отстъпката е потребителите да са направили покупка с BILLA Card в магазина на ул. „Симеон Велики“ в периода между 1 и 18 февруари. Отстъпката се предоставя автоматично и се прилага върху стойността на всяка отделна сметка при следващи пазарувания с BILLA Card във всеки друг обект на BILLA в града до 26 юни.


Подобряването на потребителското преживяване е основен фокус в политиката на компанията, която инвестира активно в осъвременяването на своите обекти. Реновираният магазин на ул. „Симеон Велики“ №34 в Шумен ще отвори врати с нова модерна визия, повече удобства за клиентите, сред които експресни каси на самообслужване. С цел по-добра ефективност и минимално отрицателно въздействие върху природата, обектът е оборудван с дигитални етикети, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление.


*Отстъпката няма да бъде прилагана за продукти от седмичните акции (червени цени), артикули с етикет „Сега в BILLA“, оферти с BILLA Card, лоялни програми, тютюневи изделия, високоалкохолни напитки, храна за кърмачета, както и за други стоки с намалени цени.