1. home
  2. BILLA отвори своя първи магазин в град Чирпан

BILLA отвори своя първи магазин в град Чирпан
 

 

Веригата затвърждава лидерската си позиция по брой магазини в България със 150 обекта, в 47 града


Днес отвори врати първият магазин BILLA в град Чирпан, който е и 150-ият обект на веригата в България. В най-новия BILLA магазин, предлагащ уютна и модерна търговска зала и редица удобства за потребителите, веригата е инвестирала над 2 млн. лв. Обектът се намира на бул. „Георги Димитров“ №87 и ще посреща клиентите си всеки ден от понеделник до неделя между 7:30 и 22:00 часа с разнообразен асортимент от над 8 000 артикула. Сред тях са пресни български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, сезонни предложения от топлата витрина, прясно изпечени изкушения от BILLA Пекарна, качествено българско месо, както и широка гама от нехранителни стоки на атрактивни цени.


„За нас в BILLA откриването на всеки нов обект е специално и вълнуващо събитие, особено когато добавяме нов град на нашата карта. Стратегията ни за експанзия в страната напредва с пълен ход и съм щастлив, че днес в Ритейл парк Чирпан отворихме 150-тия си обект в България. Целта ни е с всеки нов магазин да бъдем по-близо да нашите клиенти. Както като локация, така и в стремежа си да бъдем винаги на разположение за тях, да предлагаме разнообразие и да правим пазаруването по-лесно и приятно преживяване.“ споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Светлата и приветлива търговската зала посреща клиентите с площ от 860 кв. м. Магазинът е оборудван с каси на самообслужване, които позволяват на потребителите сами да маркират и да платят с банкова карта своите покупки. В обекта са въведени и редица технологични решения, щадящи природата – електронни етикети с подробна информация за всеки артикул, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление. Политиката на компанията за устойчиво развитие и опазване на околната среда цели постигане на пълна климатична неутралност до 2040 г.


По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват -25% с BILLA Card на всички кисели и пресни млека, всички видове бира и всички храни за домашни любимци.